vidaXL Spot luminos 2 direcții, bec filament, negru și arămiu, 2W E27 (281421)

149,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 149,99 RON

Descrierea produsului
Fabricat din metal de calitate, acest spot luminos elegant are un design cu aspect modern, fiind o completare atrăgătoare în orice decor interior.

Spotul luminos cu 2 direcții poate fi folosit ca lampă de perete și lampă de tavan. Fiind prevăzut cu capete complet reglabile, puteți direcționa lumina asupra unui obiect de artă sau oriunde doriți să evidențiați o anumită zonă și să adăugați o notă contemporană. De asemenea, spotul este versatil, putând fi utilizat pe proprietăți comerciale, precum zone expoziționale și evenimente artistice. În plus, baza de lampă arămie aduce un farmec modern și asigură o utilizare de lungă durată.

Pachetul de livrare include 2 becuri cu filament cu lumină albă caldă. Cu materialele de montare incluse, puteți asambla și instala lămpile cu ușurință și în siguranță.
Culoare: Negru și arămiu
Material: Metal
Dimensiuni totale: 30 x 8 x 25 cm (L x l x î)
Putere: Maxim 2 W
Tip fasung: E27
Culoare lumină: Alb cald
Cu capete de lampă reglabile
Pachetul de livrare include și 2 becuri.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.